Понеже сме хора, които обичаме децата и семействата си, си позволяваме да се похвалим, че осигурихме за всички килограми кислород само за няколко месеца от основаването на нашия Клуб-200. Който става все повече и ваш.

Понеже сме хора, чиято професионална дейност е основана на точни науки, обичаме и цифрите. 7000 дъбчета, над 300 нови доброволци, залесени 4 терена – за по-малко от 4 месеца, откакто се появи Клуб -200.

Понеже сме хора, които обичат географията посочваме и местата, където има нови дъбчета, комбинирани с частица от душата ни – „Новата гора на София“ край с.Негован и „Гора в квартала“- с. Казичене.

Понеже сме хора, които са благодарни на всеки, който им е помогнал, изразяваме признателност за подкрепата на новите ни последователи, представители на корпоративни организации, партньори и симпатизанти на клуба. Нямаше да можем да се хвалим с постижения без Софийски планински Клуб, които имат основна заслуга за постигането на тези резултати и бяха редом с нас в организацията по засаждане на дъбчета.

Понеже сме хора, които държат на старите приятелства, ценим и новите. Защото те някой ден ще станат също стари приятелства. Благодарни сме на доброволците от SAP Labs Bulgaria, A1, Банка ДСК, Салони MURPHY. Освен пот след копаенето те привнесоха в нашата организация добро настроение.

Понеже сме хора, които често ругаят властта, имаме право и да я похвалим, когато е свършила нещо полезно. Благодарим на кмета на Казичене Григор Григоров и на Панчарево Евгения Алексиева. Без тях дъбовите фиданки в района на Герганина чешма в Казичене, нямаше да ги има.

Приключваме първия си сезон с удовлетворение от постигнатото. Каним ви напролет да обходим засадените площи и да се порадваме на млади фиданки.

И понеже сме хора амбициозни сме се запалили следващата година да постигнем повече.

Вложихме много желание и добри намерение. Вие ги умножихте по 200.

Благодарим ви!

Клуб 200